
شيوه هاي نوين تبليغ وهابيت ويژه زائران شيعي
شيوه هاي نوين تبليغ وهابيت ويژه زائران شيعي
پخش كتب و جزوات شبهه افكن در ميان زائران ايراني و سخنرانيهاي مغرضانه در بين نماز مغرب و عشاء از شيوههاي جديد وهابيت براي ترويج افكار انحرافي است.
پخش كتابهاي ضاله كه از چندي پيش در شهر مدينه آغاز شده بود به تازگي گسترش بيشتري يافته و تنوع كتابچهها نيز افزون گشته است.
بر اين اساس صبحها و در بين ساعات چهار تا هشت كه درب بقيع براي ورود باز است اينگونه فعاليتها رونق زيادي دارد و در نزديكي محل ورودي، مكاني براي توزيع كتابچه در نظر گرفته شده است.
كتب و بروشورهايي تحت عناوين خمس از ديدگاه قرآن و اهل بيت(ع)، گفتگوي آرام و دوستانه، خويشاوندي امام صادق(ع) و ابوبكر، ماجراي غديرخم و رابطه آن با اصل ولايت، ازدواج موقت، چگونه هدايت يافتم؟، چرا سني شدم، آنگاه كه صحابه را شناختم از جمله مواردي است كه به تازگي انتشار يافته و در شمارگان گسترده ميان زائران بقيع توزيع ميشود كه در برخي موارد به بيش از پانصد نسخه در روز ميرسد.
در بعدازظهرها نيز اين فعاليتها رونق داشته و توزيع كتب ضاله ادامه دارد و حتي محلي براي مناظره و گفتگو در زير درب ورودي بقيع در نظر گرفته شده است.
در اين محل سه اتاق وجود دارد. يكي از اتاقها به مناظره با شيعيان اختصاص دارد و در آن افراد زبده و با تجربه كه علاوه بر آگاهي از مباني اهل سنت نسبت به كتابها و منابع شيعي نيز تسلط دارند به گفتگو با افراد ميپردازند.
برخورد آرام و دوستانه، آشنا بودن خوب با زبان فارسي، استفاده از شيوههاي روانشناسي و احترام به افراد از جمله ويژگيهاي آنان است.
اين افراد همزمان با ارائه جزوات و كتابچهها به صورت ضمني و زباني به ترويج عقايد باطل خود ميپردازند و با به كاربردن عباراتي چون «خمس در اسلام وجود ندارد»، «ازدواج موقت حرام است» زمينه را براي مطالعه اين كتابها در افراد مهيا كرده و آنها را نسبت به اين موارد كنجكاو ميكنند.
اگر چه برخي زائران كم اطلاع ايراني هم با مطالعه اين جزوات منحرف، نسبت به برخي مسايل دچار ترديد ميشوند، اما سست بودن استدلال ها، استفاده از منابع غير معتبر و برداشتهاي عجيب و غريب از آيات قرآن سبب شده است كه بيشتر زائران نسبت به اين مسايل بي توجه باشند و حتي در بسياري موارد دانش آموزاني كه در قالب كاروانهاي دانش آموزي آمدهاند به راحتي به شبهات آنان پاسخ ميدهند كه موجب ناراحتي اين افراد ميگردد.
در كنار اين موارد، برخي اوقات زائراني كه نسبت به مسائل آگاهي و بينش كافي ندارند با اين افراد وارد مشاجره ميشوند و از الفاظ نامناسبي استفاده ميكنند كه با واكنش ديگر زائران رو به رو ميشدند.
همچنين سخنراني بين نماز مغرب و عشاء در فاصلهاي حدود يك ساعت در جاهاي مختلف مسجد النبي(ص) مخصوصا در قسمتهاي توسعه يافته كه فضاي بيشتري دارد رونق زيادي گرفته است به طوري كه در برخي موارد تعداد افراد شركت كننده به بيش از دو هزار نفر ميرسد، البته اين سخنرانيها به زبان عربي بوده و مخاطبان آن نيز عرب زبانان هستند و هدف متزلزل نشان دادن مباني شيعي است.
نامگذاري مدارس و مراكز علمي فرهنگي نيز در همين راستا صورت ميگيرد و چندين مدرسه به نامهاي محمد بن عبدالوهاب و ابن تيميه مؤسس وهابيت به چشم ميخورند.
در منطقه خندق كه در شمال مدينه واقع شده است، مساجدي به نام هاي فاطمه الزهرا(س) و حضرت علي(ع) و سلمان فارسي وجود دارد كه اين مساجد تعطيل شدهاند و طرح احداث مسجد بزرگي به نام خندق در دستور كار قرار گرفته است
--------------------------------------------------------------------------------
آرشیو اخبار
- بازدید: 2370 مرتبه
دیدگاه ها
ارسال ديدگاه جديد
(لطفا از درج سوال در ديدگاه ها خودداري فرماييد براي طرح سوالات خود به اين آدرس مراجعه فرماييد)